Medola stoer en gebruiksvriendelijk!

Onze stoel en armstoel Medola heeft een stoere look en is uitgevoerd in industrieel afgewerkt zwart metaal in combinatie met gebruiksvriendelijk microleder. De soepel rollende skaterollers zorgen voor een ongekend gebruiksgemak.

  • Vele stofferingen mogelijk. Van Velvet stof tot aan Buffelleder aan toe
  • Als stoel en armstoel leverbaar
  • Tijdloze modellering

De armstoel leverbaar in verschillende soorten microleder maar ook in een mooie velvet stof of zelfs in handgekleurd Buffelleder of Uppercut leer. Deze twee leersoorten geven je stoel een mooie look die met de jaren steeds karakteristieker wordt door het gebruik. Indien je liever een egale uitstraling wens kies je gewoon voor stof of microleder.

De zwarte skaterollers geven een leuke uitstraling aan de set mee. Denk ook eens aan het plaatsen van een set van eetstoelen en armstoelen aan 1 tafel. Hou je van uitgebreid en lang tafelen, kies dan voor meerdere armstoelen want die geven je het meeste comfort. Of denk ook eens aan het plaatsen van een stoel aan je bureau of werktafel en vergeet die traditionele bureaustoel! En later kun je altijd nog beslissen om de stoel naar de slaapkamer te verhuizen om even lekker op te zitten.

Microleder Tennessee is gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. De bovenzijde is namelijk een sterke microvezel stof en de onderzijde bestaat uit geregenereerd leder. Hierdoor ontstaat een prachtig doek wat heel mooi stoffeert. Het heeft verder geen onderhoud nodig. Wij kunnen je over de eigenschappen van microleder meer vertellen of informatie verschaffen. Vraag ernaar bij je verkoopadviseur. Wij kunnen je tevens, voor een geringe meerprijs, een volledige garantie van 5 of 7 jaar aanbieden. Deze garantie dekt gedurende de periode 100% de constructie van de stoel. Tevens zijn de vorming van vlekken dan heel vervelend maar geen ramp want deze worden er dan door de servicemonteurs van All in House bij je thuis verwijderd als dit je zelf niet lukt! Dan geniet je pas lekker lang van je nieuwe set!

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies