Tubbio; optimaal gebruiksgemak

De mooie armstoel en eetstoel Tubbio is met alle ronde vormen tijdloos vormgegeven. Tubbio is uitgevoerd met zwarte poten voorzien van skatewielen wat een optimaal gebruiksgemak geeft. Wil je liever de stoel op poten in plaats van wielen? Geen probleem, dit kunnen wij standaard voor je uitvoeren.

  • Voorzien van wielen
  • Snel leverbaar zoals getoond
  • Uitgebreide stof en leermogelijkheden

De getoonde versie is snel leverbaar, wil je een maatwerk artikel dan duurt het iets langer aangezien de stoelen dan speciaal voor jou gemaakt worden in ons atelier. De stoelen onderscheiden zich door de patroonruit-stiksel op de rugleuning. Dit geeft de serie net wat meer cachet. Je kunt kiezen om deze patroonruit uit te laten voeren in een meekleurend stiksel of, tegen een kleine meerprijs, in een contrasterend stiksel.

Deze stoel leent zich goed om tijdelijk bij de zithoek te plaatsen als je veel zitplaatsen nodig hebt. Denk eens aan een armstoelen-set in verschillende kleurtjes aan 1 eettafel te plaatsen, dat geeft een verrassend vrolijk effect aan je interieur! Je hebt hierbij de keuze uit onze uitgebreide IN.HOUSE stof- en leerconcept. Het voordeel van de leder- en stofsoorten uit dit concept zijn legio. Zo ben je verzekert van een goede, uitgebreid geteste kwaliteit (vraag naar de stofpaspoorten met de kenmerken per stofsoort). En daarnaast kun je natuurlijk hele mooie combinaties samenstellen met veel van de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Kies je voor contrast of misschien liever voor meer meubelen in 1 kleur, dat kan allemaal.

Je kunt tegen een geringe meerprijs ook de standaard garantie uitbreiden naar 5 jaar. Bij deze garantie hoort een speciale servicedienst die bij jou thuis eventuele problemen kan komen oplossen. Tevens ontvang je voldoende onderhoudsmiddel om de lederen fauteuils goed te kunnen onderhouden in deze 5-jarige periode. Indien je een fauteuil in stof besteld ontvang je bij deze garantie voldoende Protexx impregneerspray om het indringen van vloeistoffen zoveel mogelijk te voorkomen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies