armstoel yvar pebble

Eet- en armstoel Yvar zijn uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijke microvezelstof. De serie heeft zwart metalen spinpoten en een goed zitcomfort....

€ 119,00

Eet- en armstoel Yvar zijn uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijke microvezelstof. De serie heeft zwart metalen spinpoten en een goed zitcomfort. Bij de armstoel vormen de zitting, rugleuning en armleuningen 1 geheel. Let op het prachtige carréstiksel wat vakkundig op de rugleuning is aangebracht.

  • Korte levertijden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goed zitcomfort

De Yvar serie is snel leverbaar in diverse kleuren. De onderhoudsvriendelijke microvezelstof is makkelijk te reinigen en is erg sterk. De stof voelt bovendien zacht aan en is slijtvast. Het kuipje monteer je zeer eenvoudig met enkele schroeven op het onderstel. De zwarte metalen spinpoten zijn gepoedercoated, dat wil zeggen dat er een droog poeder op de poten wordt aangebracht, waarna deze lak streeploos open zal vloeien in een oven. Op deze manier wordt de lak op het metaal gebakken; dit geeft de sterkst mogelijke lakafwerking die er mogelijk is.

Je kunt kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Onder deze garantie valt onder meer de constructie van het meubel en een garantie tegen vlekken. En als er dan toch iets aan de hand mocht zijn? Dan wordt dit zoveel mogelijk opgelost door een monteur aan huis, zodat je er zeker van bent dat het zo snel en efficiënt opgelost wordt.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook op de combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Dit vinden wij erg belangrijk.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies