Armstoel Arlia, stoer en robuust

Armstoel Arlia heeft een stoer metalen frame en is bekleed met prachtig microleder.

  • Meeverend onderstel
  • Prachtig microleder
  • Vele soorten stof en leder mogelijk

Het meeverende onderstel is heerlijk comfortabel. Het model is een toonbeeld van elegantie en eenvoud, de zitting en rugleuning is uit 1 stuk gemaakt waardoor er een goed zitcomfort ontstaat.

Uiteraard is het mogelijk te kiezen voor vele andere leersoorten of vraag onze verkoopadviseurs eens naar de vele stofmogelijkheden.

Armstoel Arlia leent zich uitstekend om aan verschillende soorten eettafels te plaatsen, let er dan wel op dat de onderkant van de tafel hoog genoeg is om de armstoel te kunnen plaatsen.

Denk ook eens aan de diverse mooie tafels uit de IN.HOUSE collectie. We hebben bijvoorbeeld tafels met massief eiken bladen gecombineerd met stoere metalen onderstellen, deze matchen perfect bij de armstoelen Arlia. Of kies een leuke stijlmix door model Arlia aan een landelijke tafel met kolompoten te plaatsen of aan een eettafel met een blad gemaakt uit hout met veel noesten en scheurtjes.

Het rug- en zitting stikselmotief geeft model Arlia een geheel eigen karakter. De kuipzitting en de rugleuning zijn met vierkante stiksels afgewerkt die voorzien zijn van intrekkingen. Dit wordt allemaal handmatig gedaan door onze meesterstoffeerders. Dit is echt weer eens wat anders dan anders. Elke armstoel Arlia wordt met de hand voor jou gemaakt en afgewerkt.

De getoonde versie is snel leverbaar. Wil je liever een andere stof of ledersoort? Dat is geen probleem, dan hebben we wel wat langer nodig om de armstoel op maar voor jou te produceren. Wist je dat er ook nog een keuze is in de afwerking van het metalen frame? De standaard versie heeft een vintage zware afwerking maar als je liever een volledig zwart gelakt frame wil kan dat ook voor jou besteld worden.

Neem een kijkje in onze IN.HOUSE winkel om je te laten inspireren, onze deskundige verkoopadviseurs geven je graag de nodige info over onze uitgebreide collectie.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies