Eetkamerstoel Bellera plumb

Grijze eetkamerstoel met armleuningen

  • Ronde rugleuning met uitsparing
  • Uitgevoerd in praktische microvezelstof
  • In diverse kleuren en stoffen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg

Eetkamerstoel Bellera is voorzien van armleuningen en uitgevoerd in een grijze microvezelstof. De stof is opgebouwd uit synthetische vezels, waardoor deze erg sterk is. Desondanks voelt hij erg zacht aan. Bovendien is de stof makkelijk in onderhoud, en erg geschikt voor intensief gebruik.

Zowel de zitting als de rug zijn voorzien van nosagveren en vormschuim, dit geeft een wat steviger zitcomfort. De iets rond lopende kuip met een uitsparing onderaan de rug zorgt voor een eigentijds uiterlijk. De rond lopende kuip zorgt er bovendien voor dat de stoel rondom aansluit op je lichaam, en je als het ware `omarmt¿.

Met het handige terugdraaimechanisme, wat als optie leverbaar is op de stoel, kun je heel makkelijk gaan zitten en weer opstaan, zonder de stoel te hoeven verschuiven. Verder is deze eetkamerstoel uitgevoerd met zwart metalen poten, welke nog moeten worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.

Ben je enthousiast geworden over eetkamerstoel Bellera, maar is deze uitvoering het net niet helemaal voor jou en/of je interieur? Online is de fauteuil in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier is de eetkamerstoel in bijna alle kleuren van de Pronto Wonen stoffencollectie verkrijgbaar.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik anti-krasvilt, wat je zelf op maat kunt knippen, om je vloer te beschermen.

€ 159,95

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies