Canti lekker voordelige luxe

Model Canti heeft een leuke retro look en is uitgevoerd in een velours stof. Op de buitenkant van de kuipzitting is prachtig ruitvormig stiksel aangebracht. Dit maakt model Canti een echte eyecatcher in jouw interieur!

  • Gestoffeerd in zachte veloursstof
  • Leverbaar in 5 actuele kleuren
  • Snel leverbaar zoals getoond

En wil je snel genieten van je nieuwe aankoop? Ook dat kan want model Canti is lekker snel leverbaar in de uitvoeringen zoals getoond. Denk ook eens aan het plaatsen van model Canti in verschillende kleurtjes aan 1 eettafel, dat geeft een speelse uitstraling aan je interieur. Durf jij?

De pootjes zijn uitgevoerd in metaal in de kleur zwart, dit geeft een stoere uitstraling aan het model mee. Het ideale compromis tussen modern en industrieel. De 5 actuele kleuren geven zijn helemaal van nu en er is altijd een goede combinatie te vinden met je bestaande of nieuwe interieur.

Als je de standaard garantie wenst uit te breiden naar 5 of 7 jaar is dat bij ons ook mogelijk. Voor een kleine meerprijs geniet je van deze mogelijkheid. Tevens zijn je nieuwe eetstoelen dan beschermd tegen vlekken. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. En als er eens iets aan de hand is? Dan bel je het servicecenter van All in House en zij helpen je met je vragen. Mochten zij niet met jou tot een oplossing komen dan wordt er een afspraak gemaakt met een servicemonteur om het probleem bij je thuis op te lossen. Wij willen dat jij tevreden bent over je aankoop, daarom worden de meubelen in de IN.HOUSE collectie ook uitgebreid getest voordat wij ze in de collectie opnemen.

Vraag onze deskundige verkoopmedewerkers voor meer informatie, ook kun je bij hen terecht voor een interieuradvies. Zij helpen je graag en begeleiden je naar jouw ideale interieur!

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies