Eetstoel DICIO comfortabel en topkwaliteit!

Dicio is uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijke veloursstof. De eetstoel heeft zwarte beukenhouten poten en een comfortabele zitting voorzien van stalen nosagveren. Hierdoor heeft je lichaam een optimale ondersteuning. Zowel de eetstoel als de armstoel vormen een eyecatcher in je interieur.

  • Zeer comfortabel
  • Top kwaliteit
  • Vele stof - en ledersoorten mogelijk

Dicio is opgebouwd met de beste kwaliteit materialen zoals een beuken frame, stalen nosagveren en HR foam. De onderhoudsvriendelijke veloursstof is makkelijk te reinigen en is erg sterk, voelt zacht aan en is slijtvast. De armstoel heeft een speelse belijning. Vraag onze verkoopadviseurs ook eens naar de perfecte tafel die je bij deze comfortabele stoelset kunt combineren.

Je kunt kiezen om de garantie tegen een meerprijs uit te breiden naar maar liefst 5 of zelfs tot 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Onder deze garantie valt onder meer de constructie van het meubel en een garantie tegen vlekken. En als er toch iets aan de hand mocht zijn? Dan wordt dit indien mogelijk opgelost door een monteur aan huis, zodat je er zeker van bent dat het zo snel en efficiënt opgelost wordt.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook op de combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Dit vinden wij erg belangrijk.

Mocht je nog vragen hebben bel onze verkoopadviseurs dan; zij staan voor je klaar om je informatie te verstrekken en tevens nodigen we je hartelijk uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies