Eetkamerstoel Otaro lichtgrijs

Lichtgrijze eetkamerstoel Otaro met armleuningen

  • Bekleed met 2 verschillende stoffen
  • Afgewerkt met een bies
  • Met handig terugdraaimechanisme
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg

De lichtgrijze eetkamerstoel Otaro is niet alleen een plaats om te ontspannen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. De voorkant is bekleed met een lichtgrijze, gemêleerde stof. Door het gebruik van garens in verschillende diktes en tinten, ontstaat een wat grover geweven structuur die zacht aanvoelt. Dit geeft een mooi contrast met de achterkant, wat bekleed is met een zachte microvezelstof. Daarnaast is de stoel voorzien van een bies. Dit geeft het model een moderne uitstraling.

De zitting en rug van de stoel zijn voorzien van nosagveren en vormschuim, dit geeft een wat steviger zitcomfort. De iets rond lopende kuip met een uitsparing onderaan de rug zorgt voor een eigentijds uiterlijk. Daarnaast zorgt de kuip ervoor dat de stoel uitstekend op je lichaam aansluit. Kortom, haal je hiermee de perfecte stoel in huis voor een avond ontspannen met een goed boek of om gezellig na te tafelen met vrienden.

Deze eetkamerstoel is uitgevoerd met zwart metalen poten en een terugdraaimechanisme. Hierdoor kun je heel makkelijk gaan zitten en weer opstaan, zonder de stoel te verschuiven. Dit is tevens ideaal als je wat minder ruimte bij je eettafel hebt. Zowel de poten als het terugdraaimechanisme moeten nog worden gemonteerd. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.

Ben je enthousiast geworden over eetkamerstoel Otaro, maar is deze uitvoering het net niet helemaal voor jou en/of je interieur? Online is de stoel in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkel zijn er nog meer mogelijkheden en heb je de keuze uit bijna alle kleuren van de Pronto Wonen stoffencollectie.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik anti-krasvilt om je vloer te beschermen.

€ 209,95

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies