SANTINA; stoere eenvoud

De eetset Santina is uitgevoerd in hoogwaardig rundleder wat speciaal is ontwikkeld voor gebruik op zitmeubelen. Onze vakkundige leerlooiers verwerken de huiden tot duurzaam meubelleer.

  • Snel in huis
  • Te verkrijgen als eetstoel, armstoel of barkruk
  • Uitgebreide keuze in prachtig leer

De serie bestaat uit een eetstoel, een armstoel en een barkruk en is eenvoudig samen te stellen door middel van een stappenplan. Wil je bijvoorbeeld liever een stoel op wielen in plaats van op poten? We hebben 2 verschillende mogelijkheden voor je om uit te kiezen. Liever een RVS poot in plaats van een zwarte? Dit kan allemaal met ons model Santina.

De Santina serie heeft een hartstikke goed zitcomfort door het gebruik van koudschuim in de zit- en rugkussens.

Wij bieden de Santina serie aan in een ruime stofkeuze uit ons IN.HOUSE stofconcept. Ook kun je diverse soorten leder kiezen. Je bent zo altijd verzekert van de beste kwaliteit en je hebt de flexibiliteit om de stoelen te combineren met vrijwel alle meubelen uit onze collectie. Je kiest gewoon uit onze collectie de mooiste stoffen en ledersoorten en laat deze vervolgens stofferen op je favoriete stoel, bank of fauteuil. Al onze stoffen worden uitgebreid getest, vraag naar de stofpaspoorten in onze winkel om de specificaties te weten te komen. Daarnaast is de getoonde uitvoering snel leverbaar. Zo kun je snel genieten van je nieuwe eetset.

Je kunt kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Tevens ontvang je voldoende onderhoudsmiddel om je nieuwe stoelen gedurende 5 jaar perfect te kunnen onderhouden. En als er eens iets aan de hand is ben je verzekerd van goede hulp en indien nodig komt een servicedienst bij jou thuis het probleem oplossen.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies