Eetkamerstoel Danzi groen

Danzi, stoere eenvoud

Model Danzi is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke microleder. De stoel heeft zwarte metalen poten en een goed...

€ 119,00

Danzi, stoere eenvoud

Model Danzi is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke microleder. De stoel heeft zwarte metalen poten en een goed zitcomfort. Bij dit model vormen de zitting en rugleuning 1 geheel. Let op het prachtige banenstiksel wat vakkundig op de rugleuning is aangebracht.

  • Korte levertijden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goed zitcomfort

Danzi is snel leverbaar als eetstoel met een zithoogte van 48 cm, maar ook als barstoel met een zithoogte van 65 cm. Het onderhoudsvriendelijke microleder is makkelijk te reinigen en is erg sterk en is uitgevoerd in de kleuren camel, graphite en moss. Het kuipje is achterop de rug voorzien van een handgreep.

In.House heeft naast eetstoelen en barkrukken ook bijpassende eettafels en bartafels zodat je er een gezellige eethoek van kunt maken. Je kunt deze natuurlijk weer combineren met andere meubels in je woonkamer of keuken. Je hebt hier ook tal van keuze mogelijkheden, bijvoorbeeld tv-meubel, dressoir, vitrinekast en boekenkast. Elk programma heeft een eigen look & feel, je vindt bij ons woonprogramma's in iedere woonstijl.

Je kunt kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Onder deze garantie valt onder meer de constructie van het meubel en een garantie tegen vlekken. En als er dan toch iets aan de hand mocht zijn? Dan wordt dit zoveel mogelijk opgelost door een monteur aan huis, zodat je er zeker van bent dat het zo snel en efficiënt opgelost wordt.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook op de combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Dit vinden wij erg belangrijk.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies