Eetstoel Gabia is uitgevoerd in een mooie kleurcombinatie van onderhoudsvriendelijk tatra leatherlook en Volterra stof. De poten zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en geven de stoel een luchtige en speelse look.

Door de frisse actuele kleuren is het ook erg leuk om een kleurcombinatie aan dezelfde eettafel te plaatsen. Dit geeft een verrassend en vrolijke twist aan je interieur. De zitting en de rug van de stoel bestaat uit 1 geheel waardoor er een aangenaam zitcomfort ontstaat. De eetstoel Gabia is met een knipoog naar de designstoelen uit het verleden vormgegeven waardoor er een heel leuk eigentijds model is ontstaan. De vorm van de kuip ondersteund je lichaam optimaal. Het leatherlook Tatra is onderhoudsvriendelijk en erg slijtvast. Bovendien heeft het een hele aangename touch, die vrijwel niet te onderscheiden is van 'echt' leder. Voor een gezin met (kleine) kinderen is deze eetstoel een ideale keuze.

Vaak heeft onze leverancier de stoelen op voorraad of reeds in productie waardoor de standaard levertijd te verkorten is. Onze verkoopadviseurs kunnen realtime de voorraadstatus via internet controleren waardoor je meteen weet wat de kortst haalbare leverdatum kan worden. Vraag naar deze mogelijkheid aan een van onze verkoopadviseurs.

Je kunt kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is (in dit geval een deel van de stoel) bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies