eettafel grianta eivorm eikenhout 220x110cm

Eettafel
€ 999,00

Grianta; trendy eettafel

Grianta is een trendy eivormige eettafel in massief rustiek eikenhout, een echte blikvanger in je woonkamer! De tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen, en is voorzien van een asymmetrische spinpoot, wat de tafel een stoere, industriële uitstraling geeft.

  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Prachtige kwaliteit
  • Masseif eiken

Door middel van een eenvoudig stappenplan stel je jouw ideale Grianta eettafel samen. Als eerste stap kies je de bladmaat, je kunt kiezen tussen een blad van 220 of 240 cm. Er zijn 2 houtkeuzes mogelijk; eiken rustiek (met open knoesten en haarscheurtjes) en eiken fijn rustiek (dit is rustiek eiken maar dan met de knoesten en grotere scheurtjes opgestopt, kleinere haarscheurtjes zijn open). Vervolgens kies je de gewenste kleur van het tafelblad. Er zijn diverse prachtige kleuren mogelijk in een matte lakafwerking. Indien gewenst kun je zelf een kleurstaal meenemen naar de winkel om de kleur van jouw nieuwe tafel zoveel mogelijk te laten matchen met je bestaande meubelen.

Wil je liever een rechthoekige of een ronde eettafel, en kiezen uit verschillende onderstellen? Dan verwijzen we je graag naar onze tafelserie Gardo. Deze is gemaakt van hetzelfde massief rustieke eikenhout, maar met meer keuze in mogelijkheden.

Om optimaal te genieten van je nieuwe tafel is het raadzaam deze goed te onderhouden. Het dagelijkse onderhoud is simpel, afnemen met een schone en zachte lichtvochtige doek (katoen), daarna droogwrijven. Vervuiling kun je reinigen met Woodclean en je kunt de lak beschermen met de onderhoudsset Clean & Care. Vraag onze verkoopadviseurs als je meer informatie wenst, zij staan klaar om je te helpen bij je keuze.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies