Eettafel Podavi ovaal eikenhout 240x120cm

Podavi, tijdloze elegantie

Model Podavi is een stijlvolle eetkamertafel uitgevoerd in massief eikenhout. Het ovale blad is mooi afgeschuind...

€ 1.899,00

Podavi, tijdloze elegantie

Model Podavi is een stijlvolle eetkamertafel uitgevoerd in massief eikenhout. Het ovale blad is mooi afgeschuind en de prachtige slanke twisterpoot zorgt voor een echte eyecatcher in je interieur. De tafel is verkrijgbaar in diverse maten en afwerkingen.

  • Prachtig ontwerp
  • Vele kleuren mogelijk
  • Hoogwaardige kwaliteit

Het is ook mogelijk de tafel uit te voeren in eiken fijn rustiek, de knoesten en grotere scheurtjes zijn dan opgevuld. De kleinere haarscheurtjes blijven open. De bladvorm is naar keuze ovaal of rechthoekig te verkrijgen. De randafwerking van het blad kan zowel afgeschuind of recht. Het bovenblad is vervaardigd uit 4 cm (2 + 2 opgedikt) massief eikenhout. De ovale vorm geeft de tafel veel flexibiliteit in het gebruik. Een extra stoel bijplaatsen is dan vaak eenvoudiger dan bij een rechthoekig model. Er zijn diverse bladmaten beschikbaar zodat deze bijzondere tafel altijd een goede combinatie met je interieur vormt.

Het massieve eikenhout wordt op ambachtelijke wijze bewerkt. Nadat de tafel zijn vorm heeft gekregen volgt de afwerking. Deze afwerking bestaat uit meerdere fases; afhankelijk van de gekozen kleur.

Eiken is een natuurlijk materiaal, geen enkele plank is hetzelfde en het heeft zijn eigen houtstructuur en knoesten. Knoesten zijn de ronde of ovaalvormige structuren in het hout, hier groeiden voorheen de takken uit de boomstam. Eikenbomen groeien langzaam in de natuur, mede hierdoor kunnen we spreken over een harde houtsoort. De prachtige houtstructuur maakt eiken een uitstekende grondstof voor het vervaardigen van hoogwaardige meubelen. Niet voor niets is eikenhout al jaren een geliefde houtsoort in de Nederlandse interieurs.

Onze deskundige adviseurs kunnen je helpen bij de keuze van het onderhoudsproduct. Dit advies is onder andere afhankelijk van de gebruikte afwerklaag van de tafel. De getoonde versie in "Fins eiken kleur" is geborsteld om een diepe structuur te krijgen, daarna volgt de bewerking en afwerking met lak. Voor deze kleur is het advies het onderhoud te doen met onze clean and care kit voor matte lak.

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies