Ovale eettafel Novaro (230 cm) teak mix rough

NOVARO; Stoer en robuust

Novaro is een tafelserie met een stoere en robuuste uitstraling. Zo zijn de tafelbladen ca 4 cm dik en gemaakt van Mix Rough Teak. Dit is geborsteld zodat het een ruw oppervlak heeft en een robuuste look geeft. De combinatie van het grof gelaste stalen onderstel, de metalen rand langs het tafelblad en het geborstelde teak houten blad geeft deze tafel dit stoere en robuuste karakter.

  • Mix Rough teak
  • Stalen onderstel/frame
  • Stoer en robuust

Ook voor bijpassende eetstoelen ben je bij Pronto Wonen aan het juiste adres. Binnen onze collectie eetstoelen en armstoelen heb je keuze uit talloze mogelijkheden: met houten of metalen poten, met wieltjes, met of zonder armen. Ook kun je kiezen uit verschillende stoffen en kleuren, en je eetstoel of armstoel afmaken met diverse luxe opties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een handgreep, contrast stiksel of extra comfortabele zitting.

Tafelserie Novaro laat zich uitstekend combineren met de kasten en overige meubels van woonprogramma Romaro. Dit is gemaakt van hetzelfde Mix Rough teak en metalen onderstel/frame, en heeft daardoor dezelfde stoere uitstraling. Ook vind je hier eettafels in verschillende afmetingen en vormen van hetzelfde materiaal, maar dan zonder de metalen rand.

Onderhoudsmiddelen

Het onderhoud van deze meubelen is erg eenvoudig; voor het dagelijkse onderhoud kun je de tafel eenvoudig afnemen met een licht vochtige doek (zonder reinigingsmiddelen) en nadien droogwrijven met een schone droge doek. Voor een langdurige bescherming en voor het behouden van de originele kleur adviseren wij je het meubel elke 4 tot 6 maanden te verzorgen met een dunne laag Matt Polish. Dit onderhoudsmiddel is verkrijgbaar in de winkel of via de Pronto Wonen website.

Kom gerust naar onze winkel en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die de tafelserie Novaro je biedt. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

€ 849,00

Waarom Reedijk Wonen

  • 1001 mogelijkheden
  • al uw woongemak onder één dak
  • meer dan 100 topmerken
  • persoonlijk interieuradvies