Norma

De basis van een goed matras is: perfecte ondersteuning. Goede ventilatie, ook belangrijk (aan vocht verlies je een kopje water per nacht!). Een goed matras is buigzaam, is warm in de winter en koel in de zomer. Duurzaamheid, ook een punt. En vooral: op welk matras lig je het lekkerst? Ons advies: kies voor Norma-kwaliteit. Probeer ze uit in de winkel, dan weet je het zeker: Norma en jij, dat wordt vriendschap voor het leven...

 

Norma

Over Norma

Het klassieke slapen: een gestoffeerde en verende matrasdrager als bedbodem waarop een matras ligt. Boxsprings slapen heerlijk, het lichaam wordt overal diepdragend ondersteund. Norma is een echte specialist. We maken unieke boxsprings (de naam voor de drager), maar ook boxspringcombinaties (boxspring + matras + eventueel hoofd- en voetborden). De slaapkamer wordt multifunctioneel: we willen er lezen, tv-kijken, even bellen etc. Daarom hebben we naast vlakke boxsprings ook elektrisch verstelbare uitvoeringen in onze collectie.

U kunt alvast sfeer proeven op de website van Norma. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom.

Meer weten over Norma?

Wij voorzien u graag van advies

Meer weten over Reedijk Wonen of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!