Light & Living

Onze collectie stellen we met veel liefde en aandacht samen!

Light & Living
  • 6 dagen per week geopend
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • CBW-erkend

Bij Light&Living heb je een ruime collectie aan verlichting en woonaccessoires die wij als reedijk en ook bij pronto wonen door de gehele winkel presenteren en verkopen. 

 

Olive

Olive

Ervaar olijfkleurige overdaad met ons Olive-thema. We hebben voor dit thema luxe materialen, zoals leer en linnen, gecombineerd met champagne- en goudkleurige accenten, zodat jij kunt baden in natuurlijke luxe.

Sandy Beach

Sandy Beach

Het platteland en de 21e eeuw treffen elkaar op de oevers van Sandy Beach. Laat de kleuren van het strand over je heen spoelen met dit moderne, goed uitgebalanceerde, ton sur ton thema.

 

De nieuwste woontrends ontvangen?

Totaal wonen begint bij Reedijk wonen in Strijen. Of u nu een stijlvolle bank, een comfortabel bed, de nieuwste raamdecoraties of een trendy keuken zoekt.
Nieuwsbrief inschrijving

Landelijk & modern

De TONODA-lampenkap en het CUPA-snoer zijn gemaakt van klassiek rotan, maar in een eigentijdse vorm die de landelijke en moderne sfeer van het thema perfect samenvat. De papier-maché ACDA-decopot geeft elk huis iets pittoresks, net als onze linnen en katoenen SARMI- en SELEMAT-kussens.

Keep this for Vue