Silvana

Silvana gelooft dat ieder mens een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven. Daarom doen wij er alles aan om onze slaapproducten nog beter te maken. Met een persoonlijke keuze kan iedereen nu lekker slapen en dus de dag vol energie beginnen.

Silvana

Over Silvana

Het neksteunkussen Silvana Support ontwikkeld door fysiotherapeuten is het kussen waar inmiddels meer mensen de voorkeur aan geven dan aan welk ander kussen ook. Hiermee word je optimaal ontlast......en slaap je nog lekkerder!

Silvana Temprite dekbeddenzijn voorzien vaneen dun laagje Nasa-textiel dat grote temperatuurverschillen kan compenseren. Dus heb jij het altijd koud en heeft je lief het juist warm, of andersom: van nu af aan slaap je weer lekker samen!

Een slaapspecialist zoals Reedijk Wonen is voorzien van een Silvana Rustpunt en biedt jou de meest uitgebreide keuze aan Silvana dekbedden en hoofdkussens.

Meer weten over Silvana?

Wij voorzien u graag van advies

Meer weten over Reedijk Wonen of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!