Auping bij Reedijk wonen

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf met vestigingen in diverse Europese landen, zoals België, Denemarken en Spanje. Een van de dealers van Auping is Reedijk wonen in Strijen. Wij beschikken over een prachtige collectie Auping-artikelen. Dus op zoek naar een Auping dealer in de omgeving Hoeksche Waard, Oud-Beijerland, Zwijndrecht of Dordrecht? Kom snel naar Reedijk Wonen.

Auping bij Reedijk wonen

Over Auping

Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer en is de loop der jaren is Auping uitgegroeid tot onvervalste slaapspecialist! Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de bedden zijn de drie pijlers die Auping zo bijzonder maken: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Auping werkt hiervoor samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers. Het vakmanschap, de toewijding én ervaring van de medewerkers staan garant voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.
 

Deskundig slaapadvies

Auping wil iedere dag de meest comfortabele en frisse bedden bieden die er bestaan, zodat u goed slaapt en uitgerust wakker wordt. Iedere dag weer. Niet voor niets hanteert Auping daarom het motto ‘Auping nights, better days’. Bezoek Auping bij Reedijk wonen en wij voorzien u van een deskundig en bruikbaar slaapadvies. Hierbij kijken wij onder andere naar uw slaap- en lighouding, uw postuur en andere lichamelijke eigenschappen en uw eventuele lichamelijke klachten, zodat wij u een droombed kunnen adviseren! 

Wilt u meer informatie over het topmerk Auping? Bekijk de website van het merk óf breng een bezoek aan Reedijk wonen. Onze ervaren slaapadviseurs laten u kennismaken met de prachtige producten van Auping en geven u een advies op maat. Graag tot ziens!

Meer weten over Auping?

Wij voorzien u graag van advies

Meer weten over Reedijk Wonen of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!