Grijze hoekbank Acante met chaise longue

  • Losse zit- en rugkussens
  • Uitgevoerd in een grijs gemêleerde weefstof
  • Standaard zitcomfort: comfortschuim i.c.m. HR-schuim
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen

Model Acante kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling, waardoor deze in vrijwel ieder interieur past. De bank is gestoffeerd met een grijs gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende garens en tinten ontstaat een licht meerkleurige kwaliteit met een ietwat grovere structuur die zacht en vol aanvoelt. De hoge, metalen poten zorgen voor een moderne en luchtige uitstraling.

Deze royale hoekbank met chaise longue ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een steviger zitcomfort. In de zitkussens is comfortschuim verwerkt met een toplaag van HR-schuim. HR-schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt. Het materiaal biedt een hoog zitcomfort en is zeer veerkrachtig, waardoor de kussens hun vorm goed behouden. In de rugkussens is een mix polyetherschuimvlokken en siliconenvezels verwerkt. Dit geeft een goede ondersteuning en een steviger comfort dat goed past bij de zitting.

Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.


Online is deze hoekbank ook gespiegeld en met verschillende zitcomforts verkrijgbaar. Ben je helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleinere bank? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In de winkel is model Acante verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen en soorten bekleding. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Voor extra comfort zijn er allerlei afmetingen sierkussens en hoofdsteunen beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo stel je jouw perfecte Acante bank zelf samen.

Hoekbank Acante HR-schuim zitting grijs

Grijze hoekbank Acante met chaise longue

  • Losse zit- en rugkussens
  • Uitgevoerd in een grijs gemêleerde weefstof
  • Standaard zitcomfort: comfortschuim i.c.m. HR-schuim
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen
 2.299,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue