Snel leverbaar

- Uitstekende ventilatie

- Hoge blijvende elasticiteit

- 4-zijdig beslaapbaar

- Geschikt voor rug- en zijslapers

- Afneembare donshoes wasbaar op 60°C.

Het “Eminent”  dons natuurlatex hoofdkussen is een unieke combinatie van materialen die de natuur ons levert. De buitenhoes van het kussen is aan één zijde gevuld met een Premium kwaliteit dons (klasse 1). De Comfortabele natuurlatex kern biedt een soepele ondersteuning. Het grote voordeel van dit kussen is dat het met een vormvaste kern toch enigszins te vormen is. Je haalt aan twee kanten voordeel in huis. Het comfort van dons en de steun van natuurlatex.

De buitenkant

De buitenhoes is gemaakt van 100% Mako katoen Twill kwaliteit en voelt werkelijk heel zacht aan.  De weving van  katoen is heel fijnmazig. Het hoofdkussen is hierdoor ook prima te gebruiken als je een allergie hebt ontwikkeld voor huisstofmijt. Met een dons-percentage van 90% en de enorme vulkracht van deze Franse dons-kwaliteit is een luxueus slaapcomfort gegarandeerd. Door het hoge dons percentage ontstaat een hoge ventilatie. De achterzijde van het kussen geeft een koel effect omdat de katoen direct over de natuurlatex is geplaatst.

De binnenkant

De natuurlatex kern die in het kussen is aangebracht biedt een comfortabele ondersteuning. De kern is leverbaar in 2 uitvoeringen. De 12 cm hoge kern zorgt voor een heerlijk zacht comfort en soepele steun. De 14 cm hoge uitvoering biedt naast het comfort van het dons een actievere steun. In dit AM dons natuurlatex hoofdkussen is het rijke comfort van dons met de actieve steun van latex gecombineerd. Vraag jouw adviseur gerust om een eerlijk advies. Kijk voor de dichtstbijzijnde winkel op onze dealerkaart.

Wasbaarvoorschrift

De met dons gevulde hoes is wasbaar op 60 graden. Zo blijft jouw kussen heerlijk fris en schoon. Wel is het belangrijk dat de hoes na het wassen gedroogd wordt in de droger op een hoge temperatuur.

Dons natuurlatex hoofdkussen

Eminent hoofdkussen

- Uitstekende ventilatie

 139,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue