Snel leverbaar

- Uitstekende ventilatie                                 Dons 90 % 450 Gram € 139,00                                                

- Hoge vulkracht                                            Dons 90 % 600 Gram € 149,00

- Geschikt voor rug- en zijslapers               Dons 50 % 600 Gram € 119,00

- Wasbaar op 60°C.                                       Dons 50 % 750 Gram € 129,00

 

Dit dons hoofdkussen “Nobile”  is rijk gevuld met een premium kwaliteit dons (klasse 1). De zuivere Franse kwaliteit dons heeft een donspercentage van 90%. In het kussen zijn maar 10% kleine veertjes verwerkt die je nauwelijks kunt voelen. Het kussen kent een enorme vulkracht. Door het hoge percentage dons is  het kussen heerlijk  zacht, zeer comfortabel en makkelijk te vormen. Dankzij het hoge percentage dons neemt het kussen veel vocht op en biedt een heerlijk droog slaapklimaat. Kortom dit kussen biedt wel een heel subliem slaapcomfort.

Hoogwaardige kwaliteits-tijk

De buitenhoes is gemaakt van 100% Mako-katoen Twill kwaliteit.  De tijk is heel dicht geweven zodat de huisstofmijt geen schijn van kans heeft. Bovendien is de tijk afgewerkt met een grijs biesje en is stofdicht. Het dons zal dus in het kussen blijven. Deze buitenhoes  is zo  fijn geweven dat hij daardoor werkelijk fluweelzacht aanvoelt.

Anti-Allergisch

Dit dons hoofdkussen is volledig wasbaar op 60 graden celcius. Wel zo prettig toch, want zo heb je altijd een heerlijk fris kussen op je bed. Op deze hoge was-temperatuur dood je alle bacteriën. Ben je allergisch voor huisstofmijt dan kun je dit hoofdkussen gerust gebruiken. Dit hoogwaardige kussen dient wel in de wasdroger te worden gedroogd na de wasbeurt op een hoge temperatuur.

Vulgewicht en maatvoering

Het Nobile hoofdkussen bestaat in twee uitvoeringen qua vulgewicht. De 450 grams uitvoering is uitermate geschikt voor mensen met een smal postuur. Ook is deze lichte variant geschikt voor buikslapers. Het kussen biedt weinig weerstand en de nek zal niet nog extra omhoog worden gedrukt.  De 600 grams uitvoering is geschikt voor mensen met een iets breder postuur. Wel blijft het heerlijk zacht aanvoelen. Het kussen heeft de maat 50x60. De diepte is dus iets minder zodat het kussen beter in de reguliere kussenslopen past. Het zal er voor zorgen dat het kussen iets meer ruimte in het standaard sloop krijgt. Hierdoor behoudt het kussen zijn soepele karakter.

Dons hoofdkussen

Nobile hoofdkussen

- Uitstekende ventilatie                                 Dons 90 % 450 Gram € 139,00                                                

 149,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue