Bartafel Valvola van acaciahout 140x80 cm

  • Rechthoekig blad 4 cm dik
  • Geschikt voor 4 personen
  • Afgewerkt met een hitte- en krasbestendige lak
  • Zelf te monteren

Bartafel Valvola geeft een warme, natuurlijke sfeer aan je interieur. Het acaciahouten blad is circa 4 cm dik (2+2 opgedikt) en is afgelakt met een beits en matglans lak in een warme, bruine kleur. De lak is hierdoor minder gevoelig voor hitte en krassen. De tafel heeft een hoogte van 90 cm, een lengte van 140 cm en is 80 cm breed. De ruimte tussen de poten is circa 116 cm, waardoor je in totaal zeker 4 barkrukken aan deze tafel kwijt kunt. De hoogte tot de onderkant van de tafel is ongeveer 81 cm. De poten hebben een afmeting van 12x8 cm en zijn met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren.

Meubelserie Valvola is gemaakt van acaciahout. Acaciahout is één van de meest duurzame en robuuste houtsoorten ter wereld. Het hout heeft van nature een warme gloed. Na verloop van tijd zal het hout door uv-straling wat lichter worden. De karakteristieke kenmerken van acaciahout zijn de fijne nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen. Ook zitten er diverse noesten in het hout. Aangezien hout een natuurproduct is, verschilt het patroon, de positie en de intensiteit van deze kenmerken en heeft ieder meubel een uniek karakter. Bovendien wordt elk meubelstuk gedeeltelijk met de hand vervaardigd, waardoor kleine afwijkingen kunnen ontstaan.

Deze bartafel is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Valvola. Zo zijn er diverse dressoirs, tv-meubels, een boekenkast, opbergkast, vitrinekast, diverse eettafels en bijpassende salontafels te verkrijgen.

Onderhoudsadvies

Voor een langdurige bescherming en het behoud van de kleur, is het advies om het meubel 2 à 3 keer per jaar te behandelen met Matt Polish. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel afnemen met een licht vochtige doek en direct nadrogen met een droge doek. Voor een intensieve reiniging kun je Natural Wood Cleaner gebruiken.

Bartafel Valvola 140x80 acaciahout smoked brown

Bartafel Valvola van acaciahout 140x80 cm

  • Rechthoekig blad 4 cm dik
  • Geschikt voor 4 personen
  • Afgewerkt met een hitte- en krasbestendige lak
  • Zelf te monteren
 449,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue