Armstoel in lichtgrijze velvetstof

  • Ronde rugleuning met uitsparing
  • Met handig terugdraaimechanisme
  • In diverse kleuren en stoffen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg

Eetkamerstoel Bellera is voorzien van armleuningen en uitgevoerd in een lichtgrijze velvetstof, die zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast heeft deze stof een zeer luxe en warme uitstraling.

Zowel de zitting als de rug zijn voorzien van nosagveren en vormschuim, dit geeft een wat steviger zitcomfort. De iets rond lopende kuip met een uitsparing onderaan de rug zorgt voor een eigentijds uiterlijk. De rond lopende kuip zorgt er bovendien voor dat de stoel rondom aansluit op je lichaam, en je als het ware omarmt.

Deze eetkamerstoel is uitgevoerd met ronde zwart metalen poten en een terugdraaimechanisme. Hierdoor kun je heel makkelijk gaan zitten en weer opstaan, zonder de stoel te verschuiven. Dit is ideaal als je wat minder ruimte bij je eettafel hebt. Zowel de poten als het terugdraaimechanisme moeten nog worden gemonteerd. Met de bijgesloten montagehandleiding is dit zo gebeurd.

Ben je enthousiast geworden over eetkamerstoel Bellera, maar is deze uitvoering het net niet helemaal voor jou en/of je interieur? Online is de fauteuil in diverse populaire uitvoeringen verkrijgbaar. In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier is de eetkamerstoel in bijna alle kleuren van de Pronto Wonen stoffencollectie verkrijgbaar.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van de stof adviseren we Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden. Gebruik anti-krasvilt, wat je zelf op maat kunt knippen, om je vloer te beschermen.

Eetkamerstoel Bellera clay

Armstoel in lichtgrijze velvetstof

  • Ronde rugleuning met uitsparing
  • Met handig terugdraaimechanisme
  • In diverse kleuren en stoffen verkrijgbaar
  • Te belasten tot 120 kg
 189,95

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue