Eettafel Valvola van acaciahout 220x100 cm

  • Rechthoekig blad 4 cm dik
  • Geschikt voor 6 personen
  • Afgewerkt met een hitte- en krasbestendige lak
  • Zelf te monteren
  • In diverse maten verkrijgbaar

Eettafel Valvola geeft een warme, natuurlijke sfeer aan je interieur. Het acaciahouten blad is circa 4 cm dik (2+2 opgedikt ) en is afgelakt met een beits en matglans lak in een warme, bruine kleur. De lak is hierdoor minder gevoelig voor hitte en krassen. De tafel heeft een lengte van 220 cm en is 100 cm breed. De ruimte tussen de poten is circa 196 cm, waardoor je in totaal zeker 6 stoelen aan deze tafel kwijt kunt. De hoogte tot de onderkant van de tafel is circa 69 cm; dit is belangrijk als je er armstoelen aan wilt zetten. De poten hebben een afmeting van 12x8 cm en zijn met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren.

Meubelserie Valvola is gemaakt van acaciahout. Acaciahout is één van de meest duurzame en robuuste houtsoorten ter wereld. Het hout heeft van nature een warme gloed. Na verloop van tijd zal het hout door uv-straling wat lichter worden. De karakteristieke kenmerken van acaciahout zijn de fijne nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen. Ook zitten er diverse noesten in het hout. Aangezien hout een natuurproduct is, verschilt het patroon, de positie en de intensiteit van deze kenmerken en heeft ieder meubel een uniek karakter. Bovendien wordt elk meubelstuk gedeeltelijk met de hand vervaardigd, waardoor kleine afwijkingen kunnen ontstaan.

Deze tafel is ook verkrijgbaar in andere maten en ook rond of ovaal en goed te combineren met andere meubelen uit de serie Valvola. Zo zijn er diverse dressoirs, tv-meubels, een boekenkast, opbergkast, vitrinekast en bijpassende salontafels te verkrijgen.

Onderhoudsadvies

Voor een langdurige bescherming en het behoud van de kleur, is het advies om het meubel 2 à 3 keer per jaar te behandelen met Matt Polish. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel afnemen met een licht vochtige doek en direct nadrogen met een droge doek. Voor een intensieve reiniging kun je Natural Wood Cleaner gebruiken.

Eettafel Valvola 220x100 acaciahout smoked brown

Eettafel Valvola van acaciahout 220x100 cm

  • Rechthoekig blad 4 cm dik
  • Geschikt voor 6 personen
  • Afgewerkt met een hitte- en krasbestendige lak
  • Zelf te monteren
  • In diverse maten verkrijgbaar
 699,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue