Taupe-kleurige hoekbank Aziri met ronde accenten

  • Losse zit-en rugkussens
  • Zitcomfort: pocketvering+visco
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen

Model Aziri kenmerkt zich door zijn ronde vormen, waardoor deze bank helemaal van nu is. De bank is gestoffeerd met een met een bouclé stof. Deze stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat voelt de stof toch heel erg zacht aan en geeft het een warme uitstraling. De hoge, metalen poten zorgen voor een wat stoerder accent.

Deze hoekbank is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een steviger zitcomfort. De zitkussens zijn voorzien pocketvering met een toplaag van visco-schuim, wat zorgt voor een stevigere zit. De rugkussens zijn voorzien van HR-schuim met een mix van donsveren en siliconenvezels. Dit geeft een wat zachter comfort en een goede ondersteuning.

De hoekbank is voorzien van losse kussens. Om de uitstraling en vorm goed te behouden, adviseren wij deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn omkeerbaar.

Online is deze hoekbank ook gespiegeld en met verschillende comforts verkrijgbaar. Helemaal weg van dit model, maar niet helemaal de opstelling of kleur die je zoekt? Geen probleem! In de winkel is model Aziri verkrijgbaar in verschillende opstellingen en soorten bekleding. Ook zijn er diverse zit- en rugcomforts verkrijgbaar en kun je kiezen uit verschillende poten. Voor nog meer comfort zijn er ook verschillende afmetingen sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur. Zo kun je geheel naar eigen wens jouw Aziri bank samenstellen.

Hoekbank Aziri pocket visco zitting excellent rug taupe

Taupe-kleurige hoekbank Aziri met ronde accenten

  • Losse zit-en rugkussens
  • Zitcomfort: pocketvering+visco
  • Zwart metalen poten
  • Zelf samen te stellen
 3.579,00

Dit product is op maat samen te stellen. Voor meer info kom langs in onze winkel of vraag een offerte aan.

Keep this for Vue